spot_img
spot_img

Ανακαλύψτε τις νέες τάσεις στην καλλιέργεια μήλων στη συνέντευξη του Γιώργου Πουλτσίδη στα Φρουτονέα!

Στο επόμενο τεύχος των Φρουτονέων, ο Γιώργος Πουλτσίδης, ιδιοκτήτης των φυτωρίων EMPHYTON μας μιλά για την ανανεωτική στροφή που έφεραν η φετινή έκθεση και το συνέδριο της Interpoma στον κλάδο της μηλοκαλλιέργειας. Με έμφαση στις club ποικιλίες, τη βιώσιμη ανάπτυξη τεχνικών καλλιέργειας που ανταποκρίνονται στην κλιματική αλλαγή, και την αυξανόμενη ζήτηση για επώνυμα μήλα σταθερής ποιότητας, η φετινή διοργάνωση άνοιξε νέους δρόμους για τους παραγωγούς.

Μάθετε πώς οι πρωτοβουλίες αυτές μπορούν να αλλάξουν το τοπίο και της ελληνικής μηλοκαλλιέργειας, ενσωματώνοντας καινοτομίες που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα και προάγουν τη βιωσιμότητα.

Μην χάσετε την ευκαιρία να διαβάσετε για το μέλλον της μηλοκαλλιέργειας στο επερχόμενο τεύχος των Φρουτονέων από έναν από τους πλέον ειδικούς του χώρου!

Εγγραφείτε τώρα!

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img