Με σταθερά βήματα προς την υλοποίηση του στρατηγικού τους σχεδιασμού, τα My market προχώρησαν πρόσφατα σε μια σημαντική επένδυση συνολικού ύψους 16,75 εκατ. ευρώ, η οποία αφορά στην επέκταση και τον εκσυγχρονισμό των υποδομών τους. Η αλυσίδα, που πλέον αριθμεί περισσότερα από 290 σημεία πώλησης σε όλη την επικράτεια, ενίσχυσε την παρουσία της με δύο νέα καταστήματα σε Κέρκυρα και Λουτράκι, ενώ παράλληλα ολοκλήρωσε τις εκτεταμένες ανακαινίσεις των μονάδων της σε Μάνδρα και Σπάτα.
Στο πλαίσιο αυτό, τον περασμένο Δεκέμβριο εγκαινιάστηκε το νέο ιδιόκτητο σημείο στην Κέρκυρα, ένας σύγχρονος χώρος 1.480 τ.μ. (με επιπλέον 774 τ.μ. βοηθητικών εγκαταστάσεων), ο οποίος διαθέτει 9 ταμεία και 28 θέσεις στάθμευσης. Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε και η πρόσφατη πρεμιέρα του καταστήματος στο Λουτράκι, το οποίο εκτείνεται σε 1.340 τ.μ. χώρου πώλησης και διαθέτει 48 θέσεις στάθμευσης, προσφέροντας στους καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα τμημάτων, όπως Bake off, κρεοπωλείο, ιχθυοπωλείο και το εξειδικευμένο τμήμα «My ευεξία».
Ταυτόχρονα, η εταιρεία έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας στην Αττική. Το ανακαινισμένο κατάστημα στη Μάνδρα (931 τ.μ.) και το αντίστοιχο στα Σπάτα (1.468 τ.μ.) λειτουργούν πλέον με πλήρως εκσυγχρονισμένα τμήματα φρέσκων προϊόντων, κάβας και καλλυντικών, ενσωματώνοντας παράλληλα συστήματα αυτομάτων ταμείων για την ταχύτερη εξυπηρέτηση του κοινού. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε πλήρη ευθυγράμμιση με τις αρχές της βιωσιμότητας και της προσβασιμότητας, όλοι οι παραπάνω σταθμοί διαθέτουν στους χώρους στάθμευσης υποδομές φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και ειδικά διαμορφωμένες θέσεις για ΑμεΑ, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευση της αλυσίδας για παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών προς όλους τους πολίτες.







