spot_img
spot_img

FROZEN FOOD 2022: Τον Νοέμβριο η καθιερωμένη έκθεση για τη βιομηχανική ψύξη

Από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί η 5η FROZEN FOOD, η καθιερωμένη έκθεση για τη βιομηχανική ψύξη, τα κατεψυγμένα τρόφιμα και την ψυχόμενη εφοδιαστική αλυσίδα.

Η έκθεση έρχεται να δώσει καινοτόμες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις για τη βιομηχανική ψύξη & συσκευασία, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες μια πλούσια γκάμα κατεψυγμένων τροφίμων σε πληθώρα επιλογών. Η ενότητα FOOD LOGISTICS, η οποία λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος όλων αυτών των προϊόντων ελεγχόμενης θερμοκρασίας, θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των επαγγελματιών που αναζητούν λύσεις για την ψυχόμενη εφοδιαστική αλυσίδα που θα δώσουν προστιθέμενη αξία στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Η έκθεση FROZEN FOOD και η ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS θα παρουσιάσουν τις ακόλουθες κατηγορίες εκθεμάτων.

Βιομηχανική ψύξη για αποθήκευση & μεταφορά

Τα πάντα για τη βιομηχανική ψύξη θα παρουσιαστούν στην FROZEN FOOD. Βιομηχανικές εγκαταστάσεις αποθηκών, θάλαμοι ψύξης, κλιματισμός, ψύξη και ελεγχόμενη ατμόσφαιρα, καταγραφικά θερμοκρασίας & υγρασίας και συστήματα παρακολούθησης της ψυχρής εφοδιαστικής αλυσίδας καθώς και ψυχόμενοι θάλαμοι επαγγελματικών οχημάτων, φορτηγών και van θα είναι οι βασικές ενότητες της έκθεσης.

Κατεψυγμένα τρόφιμα

Κατεψυγμένα τρόφιμα όπως λαχανικά, κηπευτικά, φρούτα, προϊόντα ζύμης, κρέατα, ψάρια, θαλασσινά και έτοιμα γεύματα, θα παρουσιαστούν από εμπόρους και παραγωγούς. Σε συνδυασμό με τις εκθέσεις που πραγματοποιούνται παράλληλα, MEAT & GRILL DAYS και DAIRY EXPO, η μεγάλη γκάμα  τροφίμων που θα πρωταγωνιστήσει συνολικά στην έκθεση σθα προσελκύσει χιλιάδες επαγγελματίες από το εμπόριο τροφίμων, το retail και τη μαζική εστίαση.

Συσκευασία

Η συσκευασία κατεψυγμένων τροφίμων, είναι μια βασική κατηγορία που παρουσιάζει μηχανήματα και υλικά για εύκαμπτη συσκευασία, vacuum και άλλου είδους εφαρμογές και λύσεις για όλες τις κατηγορίες των κατεψυγμένων τροφίμων. Επίσης υλικά για τη μεταφορά και την αποθήκευση κατεψυγμένων τροφίμων, όπως ισοθερμικά, τελάρα, isobox κ.ά. είναι προϊόντα που μπορεί να βρει κανείς στην έκθεση.

Food logistics

Η ψυχόμενη εφοδιαστική αλυσίδα και τα  FOOD LOGISTICS αποτελούν τον σημαντικότερο παράγοντα για την ποιότητα στις υπηρεσίες του εμπορίου τροφίμων και ποτών.

Εκθέτες  που παρέχουν υπηρεσίες μεταφοράς, αποθήκευσης και διανομής τροφίμων & ποτών  θα δώσουν το «παρών» στην νέα αυτή εκθεσιακή ενότητα για να προσφέρουν  λύσεις σε παραγωγούς και εμπόρους που αναζητούν συνεργάτη για τη διαχείριση της αποθήκευσης και των παραγγελιών τους, εντός και εκτός Ελλάδας.

Παράλληλο live streaming της έκθεσης μέσω διαδικτύου

Στη διοργάνωση της έκθεσης MDF expo του 2022, σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσει η τεχνολογία ώστε να λειτουργήσει με διπλό «Υβριδικό» τρόπο, δηλαδή με ζωντανή μετάδοση της έκθεσης και στους επαγγελματίες που θα επιλέξουν να παραμείνουν στον χώρο τους ή θα θελήσουν να την επισκεφθούν διαδικτυακά από το εξωτερικό.

Αναλυτικότερα, καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης, θα υπάρχει ζωντανή αναμετάδοση από τα περίπτερα των εκθετών, τις εκδηλώσεις και τα συνέδρια, βάσει συγκεκριμένου ημερήσιου προγράμματος προβολής μέσω διαδικτύου, και ειδικής πλατφόρμας προβολής ανάλογων event, που θα δίνει τη δυνατότητα σε κάθε ενδιαφερόμενο επαγγελματία να την παρακολουθήσει εξ αποστάσεως από Ελλάδα, Κύπρο ή εξωτερικό, δωρεάν από τον υπολογιστή του. Μάλιστα οι «διαδικτυακοί» επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν με live chatting ή και teleconference, σε real time, με τον εκθέτη που παρουσιάζεται εκείνη τη στιγμή ή ακόμα και με το πάνελ ομιλητών στα συνέδρια.

Η χρήση αυτής της τεχνολογίας θα προσελκύσει χιλιάδες επιπλέον επισκέπτες χωρίς γεωγραφικό περιορισμό, που αδυνατούν να παρευρεθούν με φυσική παρουσία στους χώρους διεξαγωγής της έκθεσης, καθώς θα τους δίνεται η ευκαιρία να μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά, και μάλιστα να επικοινωνήσουν και με εκθέτες.

Επίσης στην ηλεκτρονική αυτή πλατφόρμα, οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναρτήσουν διαφημιστικό βίντεο με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, για να γίνουν πιο κατανοητοί στους δυνητικούς πελάτες τους που επισκέπτονται διαδικτυακά την έκθεση, ενώ θα υπάρχει και η δυνατότητα για live web cam μέσα από τα περίπτερα.

Η O.MIND CREATIVES έχει ήδη εφαρμόσει με επιτυχία αυτή την τεχνολογία σε ψηφιακά συνέδρια και events που πραγματοποιεί από τον Ιούνιο του 2020.

Πιστοποίηση covid-shield απο την TÜV Austria

Το εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo που φιλοξενεί την έκθεση, απέκτησε την πιστοποίηση COVID-SHIELD από την TÜV Austria, το οποίο διασφαλίζει ότι θα εφαρμοστούν όλοι οι υγειονομικοί κανόνες που ορίζει η Πολιτεία.

Ήδη το Metropolitan Expo έχει υιοθετήσει και εφαρμόσει διαδικασία αυτόματης θερμομέτρησης των επισκεπτών πριν εισέλθουν στους χώρους του εκθεσιακού κέντρου, σταθμούς αντισηπτικών, διαδικασίες και σήμανση τήρησης αποστάσεων και μια σειρά από απαραίτητα μέτρα για τη δημιουργία ενός ασφαλούς εκθεσιακού περιβάλλοντος για τους επαγγελματίες.

Λεπτομερείς αναφορές για τα μέτρα προστασίας που θα ισχύουν και θα εφαρμοστούν θα δοθούν έγκαιρα σε εκθέτες και επισκέπτες, πριν από την έναρξη λειτουργίας της έκθεσης.

Για εγγραφές και περαιτέρω πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img