spot_img
spot_img

FOODTECH & ARTOZA 2021: Επιστρέφουν μαζί για το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός της χρονιάς

Πανέτοιμες είναι η FOODTECH & ARTOZA 2021 να καλωσορίσουν από τις 12-15 Νοεμβρίου τους επαγγελματίες του κλάδου της βιομηχανίας των τροφίμων-ποτών και της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής στο Metropolitan Expo.

Με πάνω από 120 εκθέτες, ένα δυναμικό πρόγραμμα B2B συναντήσεων με στοχευμένους hosted buyers, έξι μεγάλους θεματικούς τομείς, και workshops από experts της αγοράς, η FOODTECH είναι πανέτοιμη να υποδεχτεί τους επαγγελματίες του κλάδου ξανά και να αποτελέσει το κέντρο καινοτομιών και τεχνολογικών εξελίξεων.

Παρά τις μεγάλες αντοχές που επέδειξαν τα Τροφίμα και Ποτά στις δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία στη χώρα μας, η προσαρμογή στην καινοτομία και ο συνεχής εκσυγχρονισμός των επιχειρήσεων του κλάδου για την παραγωγή ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων εξακολουθεί να αποτελεί μονόδρομο. H FOODTECH 2021 η οποία είναι 100% στοχευμένη στις τεχνολογίες αιχμής για την παραγωγή και συσκευασία Τροφίμων και Ποτών, έρχεται να καλύψει την ανάγκη αυτή.

Η ARTOZA, ανανεωμένη αλλά διατηρώντας την δυναμική που την διακρίνει και την έχει μετατρέψει στην κορυφαία έκθεση για την Αρτοποιία και την Ζαχαροπλαστική στην Ελλάδα, επιστρέφει με 100 εκθέτες και είναι πανέτοιμη να συναντήσει τους επαγγελματίες του κλάδου από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που αναζητούν νέα προϊόντα, έμπνευση και ενημέρωση.

Η διεξαγωγή των δυο εκθέσεων μαζί δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη μεγιστοποίηση της επισκεψιμότητάς τους και τις καθιστά το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός για την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου των τροφίμων-ποτών και της αρτοποιίας- ζαχαροπλαστικής.

Workshops και διαγωνισμοί στη FOODTECH 2021

Σίγουρη η FOODTECH ότι θα αποτελέσει και πάλι το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός, κομβικό σημείο συνάντησης και κέντρο επενδυτικών επιλογών για τον κλάδο, η προμηθευτική αγορά στηρίζει την διοργάνωση της έκθεσης με την αθρόα συμμετοχή της. Άλλωστε, με μία διαφημιστική προβολή στο ραδιόφωνο διάρκειας 1,5μήνα και στην τηλεόραση διάρκειας 3 εβδομάδων, αλλά και μία digital καμπάνια 4 μηνών η επισκεψιμότητα είναι διασφαλισμένη.

Στο stage τoυ FOODTECH Lab στο Hall 1 θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από στελέχη του κλάδου, experts της αγοράς και εκπροσώπους θεσμικών φορέων, τα οποία θα πραγματεύονται τα πιο επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν το f&b industry. Όλες οι νέες τάσεις στο κρεοπωλείο, σύγχρονοι εξοπλισμοί και τεχνικές, καθώς και διαγωνισμός κρεοτεχνίας, θα πρωταγωνιστήσουν μεταξύ άλλων, στα FOODTECH Workshops, που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της έκθεσης στο stage του Hall 1.

Παράλληλα με την φυσική έκθεση θα λειτουργήσει και μία ψηφιακή πλατφόρμα, μέσω της οποίας ιδιοκτήτες και σημαντικά στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην έκθεση θα μπορούν να πραγματοποιήσουν b2b meetings μέσω video call ή online chat με τους εκθέτες της.

Όλοι οι επαγγελματίες επισκέπτες θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT στο Hall 3.

Εργαστήρια από κορυφαίους επαγγελματίες στην ARTOZA 2021

Έχοντας εφαρμόσει μια έντονη διαφημιστική προβολή, όπως η  FOODTECH, η επιτυχία της ARTOZA είναι επίσης εξασφαλισμένη.  Με στόχο να μεγιστοποιήσει την προσέλευση από όλη τη χώρα, η FORUM ΑΕ θα μισθώσει πούλμαν προς το Metropolitan Expo. Θεσσαλονίκη, Βέροια, Κοζάνη, Τρίκαλα, Μαγνησία, Καρδίτσα, Λάρισα, Γρεβενά, Λαμία, Ξάνθη, Αχαΐα, Μεσσηνία είναι μερικές από τις αφετηρίες με προορισμό την 17η ARTOZA.

Όσον αφορά τα workshops, το ARTOZA Lab θα φιλοξενήσει σειρά επιδείξεων και masterclasses από έμπειρους και καταξιωμένους pastry και bakers masters. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν διαλέξεις σχετικά με την οργάνωση και τη λειτουργία των επιχειρήσεων του κλάδου.

Τέλος, οι ιδιοκτήτες των επιχειρήσεων του κλάδου που θα επισκεφτούν την έκθεση θα μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν ένα επαγγελματικό Renault Express Van. Δικαίωμα συμμετοχής στην κλήρωση θα έχουν οι επισκέπτες που θα συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι στο περίπτερο της RENAULT.

Ένα ασφαλές & covid-free περιβάλλον

Οι διοργανώτριες εταιρείες θα επιτρέψουν την είσοδο στην έκθεση μόνο στους κατόχους Green Pass, εφαρμόζοντας πιστά όλες τις οδηγίες και τους όρους του σχετικού υγειονομικού πρωτοκόλλου που αφορούν τη λειτουργία των εμπορικών εκθέσεων.

Λίστες Εκθετών

Δείτε τους εκθέτες της FOODTECH 2021 πατώντας εδώ

και τους εκθέτες της ΑRTOZA 2021 εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις και τις επιδείξεις που θα πραγματοποιηθούν επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της FOODTECH 2021 και της ΑRTOZA 2021.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img