spot_img
spot_img

Bestum: Ντεμπούτο για την νέα ποικιλία γλυκού βατόμουρου στην Fruit Logistica 2025

Μια νέα ποικιλία γλυκού βατόμουρου, η  «Bestum», έκανε το ντεμπούτο της στην Fruit Logistica 2025, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στην αγορά εντός του χρόνου. Η ποικιλία αυτή διακρίνεται για την γλυκιά γεύση της, την υφή της,  την εξαιρετική ποιότητα και την υψηλή παραγωγική απόδοση. Οι αποδόσεις που μπορεί να δώσει η «Bestum», μπορούν να συγκριθούν με τις αποδόσεις που δίνουν κοινές ποικιλίες, όπως η «Loch Ness», γεγονός που καθιστούν την πρώτη μια ελκυστική επιλογή για τους παραγωγούς.

Να σημειωθεί, τέλος, ότι η εταιρεία «FruitMasters» που δημιούργησε την εν λόγω ποικιλία, διακρίθηκε με το βραβείο γευσιγνωσίας για την βιώσιμη ποικιλία μήλου Bloss®.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img