Αχλάδια – Ισπανία: Τουλάχιστον 10% των καλλιεργειών χάθηκαν από το βακτηριακό κάψιμο 19/03/2025 SliderΠορεία προϊόντωνΜηλοειδή FacebookTwitter Με τουλάχιστον 10% λιγότερα στρέμματα θα μπει φέτος σε παραγωγή το ισπανικό αχλάδι, εξαιτίας νέων απωλειών που επέφερε από πέρυσι το λεγόμενο βακτηριακό κάψιμο, ασθένεια που προκαλείται από το βακτήριο Erwinia amylovora. Για να δείτε το υπόλοιπο άρθρο θα πρέπει είστε συνδρομητής μας! Εγγραφείτε Συνδρομητής δωρεάν για δύο εβδομάδες! Συμπληρώστε : Το ονοματεπώνυμο σας Το email σας Το τηλέφωνο σας Την διεύθυνση/περιοχή σας Τ.Κ. Tags:ΑΧΛΑΔΙΑΒΑΚΤΗΡΙΑΚΟ ΚΑΨΙΜΟΙΣΠΑΝΙΑ μερίδιο FacebookTwitter Διαβάστε επίσης Σπαράγγια: Υψηλές τιμές και χαμηλή η ζήτηση στην Γερμανία Ροδάκινα: Τη νέα premium σειρά «L’Amorosa» θα λανσάρει η ισπανική εταιρεία Greype Αμπέλι: Τεχνικό δελτίο φυτοπροστασίας για Ηράκλειο Κρήτης Μπανάνα: Κυκλοφορία της ποικιλίας «Honeyglow» σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες Ισπανία: Ζημιές σε καλλιέργειες προκάλεσε πρόσφατη χαλαζόπτωση Προηγούμενο άρθροΥψηλή ζήτηση για την ελληνική φράουλαΕπόμενο άρθροΑχλάδια – Ισπανία: Τουλάχιστον 10% των καλλιεργειών χάθηκαν από το βακτηριακό κάψιμο Σχετικά Άρθρα Σπαράγγια: Υψηλές τιμές και χαμηλή η ζήτηση στην Γερμανία Ροδάκινα: Τη νέα premium σειρά «L’Amorosa» θα λανσάρει η ισπανική εταιρεία Greype Αμπέλι: Τεχνικό δελτίο φυτοπροστασίας για Ηράκλειο Κρήτης Μπανάνα: Κυκλοφορία της ποικιλίας «Honeyglow» σε μεγάλες ευρωπαϊκές χώρες