spot_img
spot_img

Asia Fruit Logistica: Από 2 έως 4 Νοεμβρίου στη Μπανγκόκ

Σε δρόμους εξωστρέφειας στην ασιατική αγορά τροφίμων ανοίγει το Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο, που διοργανώνεται για τέταρτη φορά από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημος αντιπρόσωπος του Εκθεσιακού Οργανισμού του Βερολίνου στην Ελλάδα. Η ASIA FRUIT LOGISTICA 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο The Queen Sirikit National Convention Center (QSNCC), της Μπανγκόκ, θα ανοίξει τις πύλες της από τις 2 έως τις 4 Νοεμβρίου του 2022, ενώ το AsiaFruit Congress θα φιλοξενηθεί στην ίδια τοποθεσία, μια ημέρα πριν από την επίσημη έναρξη της έκθεσης, την 1 η Νοεμβρίου.

Σημειώνεται ότι η έκθεση θα διοργανώσει το επιτυχημένο συνέδριο, AsiaFruit Congress, που συνοδεύει την ASIA FRUIT LOGISTICA και διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Fruitnet στις 7 Σεπτεμβρίου 2022.

Η Ελλάδα στην τελευταία διοργάνωση της έκθεσης, με φυσική παρουσία, συμμετείχε με 6 δυναμικές επιχειρήσεις. Πιο συγκεκριμένα στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου έλαβαν μέρος οι εξής 5 εταιρίες: Anatoli SA, Chatzidakis SA, Kolios Company SA, Mitrosilis SΑ και Protofanousi Fruits. Ενώ η εταιρία ZEUS KIWI έλαβε μέρος ως ανεξάρτητος εκθέτης.

Το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο εξασφάλισε τη στρατηγική υποστήριξη της Enterprise Greece Invest & Trade για τη συμμετοχή των Ελλήνων εκθετών στην τελευταία έκθεση με φυσική παρουσία, που δεν συμμετείχαν σε κάποιο πρόγραμμα, επιδοτώντας το 50% του ενοικίου του χώρου τους για σταντ επιφάνειας μέχρι 12 τ.μ. Η Εnterprise Greece Invest & Trade και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή των ελληνικών φρούτων και φρέσκων λαχανικών στην ασιατική αγορά, ενισχύοντας σημαντικά την προσπάθειά τους.

Το 2019, παρόλες τις πολιτικές αναταράξεις του Χονγκ Κονγκ, η έκθεση φιλοξένησε 810 εκθέτες από 40 χώρες και καλωσόρισε πάνω από 12.000 εμπορικούς επισκέπτες, ενώ το ASIAFRUIT CONGRESS παρακολούθησαν υψηλόβαθμα στελέχη της βιομηχανίας του κλάδου. Στο πλαίσιο της έκθεσης λαμβάνουν χώρα τα ASIA FRUIT AWARDS για τη βράβευση των καλύτερων εταιριών σε θέματα μάρκετινγκ, εισαγωγής, παραγωγής και πώλησης. Για τέταρτη φορά διοργανώθηκε και το συνέδριο COOL LOGISTICS ASIA, το οποίο δίνει βαρύτητα σε θέματα, όπως η μεταφορά ευπαθών προϊόντων και η διαχείριση της ελεγχόμενης θερμοκρασίας κατά τη μεταφορά τους. Επιπλέον, θέματα όπως information technology, communication technology, the Internet-of-Things, Big Data, ρομποτική και νέες τεχνολογίες για τον κλάδο των φρούτων και των λαχανικών παρουσιάζονται στο SMART HORTICULTURE ASIA. Ενώ, στο ASIAFRUIT BUSINESS FORUM, παρουσιάστηκαν όλα τα πλεονεκτήματα, που έχει η αυτοματοποιημένη συσκευασία έως την αναπτυσσόμενη δύναμη του marketing, προσφέροντας μια συναρπαστική εμπειρία στο κοινό της.

Κάθε επιχείρηση, που ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, καλείται να δηλώσει το ενδιαφέρον της το αργότερο έως τις 29 Απριλίου 2022, συμπληρώνοντας και αποστέλλοντας στο E-Mail: y.patsiavos@ahk.com.gr κ. Γιάννης Πατσιαβός, τηλ.: 210 6419026, κιν. 6945 234747, τα εξής στοιχεία: Επωνυμία Εταιρίας, Όνομα Υπεύθυνου, Διεύθυνση, ΤK, Τηλέφωνο, Fax, E-Mail, Υπογραφή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ASIA FRUIT LOGISTICA 2022 και τη διοργάνωση του Ελληνικού Ομαδικού Περιπτέρου, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Έκθεσης ASIA FRUIT LOGISTICA στην Ελλάδα και την Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 και στην ιστοσελίδα: www.german-fairs.gr.

Για online αγορά καρτών εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.asiafruitlogistica.com/tickets

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img