spot_img
spot_img

Μόνο με πρόψυξη επιτυγχάνουν τα εξαγώγιμα σταφυλιών

Οι πιο σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα των σταφυλιών κατά τη διάρκεια των θερμών ημερών που γίνεται η  συγκομιδής τους, είναι η απώλεια του νερού από τις ρώγες και η κατάσταση του μίσχου. Ο αφυδατωμένος καρπός και ο καφετιασμένος μίσχος αποτελούν σημαντικές ενδείξεις που υποβαθμίζουν το επίπεδο της ποιότητας στην εμπορική διάθεση, ειδικά στα εξαγώγιμα σταφύλια. Για τη διασφάλιση του προϊόντος από την αφυδάτωση πρέπει να λαμβάνονται μέτρα προστασίας. Ένα από αυτά είναι η άμεση πρόψυξη σε ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΨΥΚΤΗΡΙΑ. Η επιθυμητή θερμοκρασία πρόψυξης είναι γύρω στον 1ο C και πρέπει να υλοποιείται άμεσα ή το αργότερο μέσα σε χρονική διάρκεια 6 ωρών μετά τη συγκομιδή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την κατασκευάστρια εταιρεία ALFA COOL HELLAS τα ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΠΡΟΨΥΚΤΗΡΙΑ βασίζουν τη λειτουργία τους στην αυτόματα συνεχή εποπτεία με παράλληλη διαχείριση πολλαπλών σημείων, τόσο στα αποθηκευμένα προϊόντα, όσο και στους μηχανισμούς ψύξης. Ένα προκαθορισμένο σύνολο αυτοματοποιημένων ενεργειών διατηρεί τις ιδανικές συνθήκες σε όλο τον όγκο των προψυχόμενων παλετών.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img