spot_img
spot_img

Αχλάδι: Η ποικιλία QTee μπαίνει στη γκάμα προϊόντων Earth της BelOrta

Ο βελγικός συνεταιρισμός BelOrta έχει ανακοινώσει την επέκταση της γκάμας των προϊόντων Earth με το αχλάδι QTee, μια σχετικά καινούργια ποικιλία που φυτεύτηκε αρχικά το 2015. Η γκάμα προϊόντων  Earth της BelOrta, η οποία λανσαρίστηκε στις αρχές του χρόνου, περιλαμβάνει φρούτα και λαχανικά που οι οπωρώνες τους βρίσκονται σε φάση μετάβασης προς βιολογική καλλιέργεια, συμπεριλαμβανομένου και του αχλαδιού  QTee.

«Το 2023 η μεταβατική περίοδος θα έχει ολοκληρωθεί και τα αχλάδια QTee θα μπορέσουν να πουληθούν ως βιολογικά», αναφέρει ο Sander De Proost Υπεύθυνος Πωλήσεων των βιολογικών προϊόντων της BelOrta. Εξαιτίας της πρώιμης ωρίμανσής του, το αχλάδι QTee θα σημάνει την έναρξη της νέας τοπικής σεζόν των αχλαδιών. Σύμφωνα με τη  BelOrta, η ποικιλία ξεχωρίζει χάρη στο σχήμα, το ροδαλό χρώμα, την υφή και τη γεύση, συμβάλλοντας στη διαφοροποίηση της προσφοράς για παραγωγούς, εμπόρους και καταναλωτές.

«Η συγκεκριμένη ποικιλία αχλαδιού θα προσφέρει μια νέα προοπτική στη γκάμα των μηλοειδών προϊόντων της  βιολογικής αγοράς. Εν αναμονή των πρώτων βιολογικών αχλαδιών QTee, ήδη τα προσφέρουμε σύμφωνα με τη γενική ιδέα της γκάμας προϊόντων Earth. Μ’ αυτόν τον τρόπο, ο καταναλωτής θα πάρει ήδη μια γεύση από αυτό το βιολογικό αχλάδι.», τονίζει ο De Proost.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img