spot_img
spot_img

Νέο και επισκέψιμο συσκευαστήριο φρούτων και λαχανικών από τη Minoan Fruits

Τα εγκαίνια των νέων της εγκαταστάσεων στην περιοχή Βασιλειές Ηρακλείου Κρήτης πραγματοποιεί την Κυριακή 26 Ιουνίου και ώρα 19.30 η εταιρεία Minoan Fruits. Οι νέες εγκαταστάσεις, εξοπλισμένες στα πρότυπα των πιο σύγχρονων ευρωπαϊκών συσκευαστηρίων, έρχονται να καλύψουν τις ανάγκες της ανάπτυξης της εταιρείας από το 2007, όταν και άνοιξε την πρώτη της παραγωγική μονάδα. Το νέο συσκευαστήριο – τυποποιητήριο της Minoan Fruits θα μπορεί να διαχειρίζεται όλα τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά που δεν χρειάζονται πρότερο πλύσιμο, με το κύριο βάρος να δίνεται στο επιτραπέζιο σταφύλι.

Ωστόσο, το πιο καινοτόμο στοιχείο έχει να κάνει με την επισκεψιμότητα του, καθώς οι νέες εγκαταστάσεις έχουν ειδικά σχεδιασμένο χώρο για την υποδοχή του υποψήφιου αγοραστή, ο οποίος θα μπορεί ο ίδιος να επιθεωρεί την ποιότητα των προϊόντων. Επίσης, θα μπορεί να δοκιμάζει σε ειδικό χώρο γευσιγνωσίας, όχι μόνο τα προϊόντα του συσκευαστηρίου, αλλά και όλα τα αγροτικά προϊόντα της περιοχής, καθώς και να τα αγοράσει.

Όπως επισημαίνει ο κ. Νίκος Γιαννιδάκης, ιδιοκτήτης της Minoan Fruits, «οι νέες εγκαταστάσεις αποτελούν μια πραγματική πρωτοπορία για τα ελληνικά δεδομένα τυποποίησης των φρουτολαχανικών και με ιδιαίτερη τιμή και χαρά καλούμε όλους τους συνεργάτες και τους ανθρώπους του κλάδου να έρθουν στα εγκαίνια τους».

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img