spot_img
spot_img

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Μήλου της Freskon

Με μεγάλη προσέλευση και οξυμένο το ενδιαφέρον του κοινού ολοκληρώθηκε το Διεθνές Συνέδριο Μήλου της Freskon. Επαγγελματίες από όλη την αλυσίδα της αξίας του μήλου παρακολούθησαν παρεμβάσεις από διεθνώς διακεκριμένους Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και επαγγελματικά στελέχη του κλάδου. Οι ομιλίες του συνεδρίου αφορούσαν τους παράγοντες διαμόρφωσης/καλλιέργειας ενός μηλεώνα, τη δυναμική των ποικιλιών, τα σύγχρονα επιχειρηματικά/εμπορικά σχήματα και συνεργασίες, καθώς και την ανάλυση εμπορικών ζητημάτων και στρατηγικών marketing.Το περιοδικό Φρουτονέα που είχε την ευθύνη του σχεδιασμού και της διοργάνωσης του Συνεδρίου θα παρουσιάσει τα συμπεράσματα και τη σύνοψη του Συνεδρίου σύντομα μέσα από ειδική έκδοση.

Με νέες εκδηλώσεις η αυριανή ημέρα

Οι εκδηλώσεις που τρέχουν στο πλαίσιο της έκθεσης Freskon συνεχίζονται αύριο. Στις 12 το μεσημέρι στο περίπτερο 13 θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “εργάτες γης-εργάτες συσκευαστηρίων“, όπου επιχειρηματικά και συνεταιριστικά στελέχη του ελληνικού κλάδου των φρέσκων φρούτων και λαχανικών θα αναλύσουν την τρέχουσα εικόνα όσον αφορά την έλλειψη εργατικού δυναμικού, καταθέτοντας τις προτάσεις τους για την αντιμετώπιση του ζητήματος.

Ο Ερευνητής, Alberto Dorigoni, για νέους σχηματισμούς δέντρων και οπωρώνων

Αμέσως μετά θα παρουσιαστούν οι εκτιμήσεις της νέας σεζόν των ελληνικών πυρηνόκαρπων από στελέχη των σημαντικότερων παραγωγικών συνεταιρισμών της χώρας μας, ενώ την παρουσίαση των εκτιμήσεων για την ισπανική και ιταλική παραγωγή θα κάνει το περιοδικό Φρουτονέα.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img