spot_img
spot_img

Σάκοι αποθήκευσης για καρπούς και κηπευτικά από την HELLAGRO Α.Ε.

Ακολουθεί ενημέρωση από την HELLAGRO Α.Ε. σχετικά με τους σάκους αποθήκευσης που διαθέτει για καρπούς και κηπευτικά:

Στη HELLAGRO Α.Ε. κατανοούμε πλήρως τη σημασία της διατήρησης της φρεσκάδας και της ποιότητας των καλλιεργούμενων προϊόντων. Οι σάκοι αποθήκευσης που διαθέτουμε κατασκευάζονται κάτω από αυστηρές προδιαγραφές και πρότυπα, εξασφαλίζοντας αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα, καθώς παρέχουν ασφάλεια, αντοχή και προστασία στη σοδειά σας κατά τη μεταφορά και αποθήκευση των προϊόντων.

Η ποικιλία μεγεθών και τύπων σάκων αποθήκευσης που διαθέτουμε, σας επιτρέπει να επιλέξετε την κατάλληλη χωρητικότητα για την αποθήκευση της σοδειάς σας, φιλοξενώντας σημαντικές ποσότητες καρπών και άλλων κηπευτικών προϊόντων. Επιπλέον, οι σάκοι αποθήκευσης επιτρέπουν στον καρπό ή το προϊόν να αναπνέει, διατηρώντας έτσι τη φρεσκάδα του. Ταυτόχρονα, συμβάλλουν στην οργάνωση και την τακτοποίηση των αποθηκευτικών χώρων σας, βοηθώντας στη διατήρηση της τάξης και της ευκολίας πρόσβασης στα προϊόντα.

Επενδύοντας στην αγορά των σάκων αποθήκευσης που προσφέρει η HELLAGRO Α.Ε., επενδύετε στη μακροζωία των προϊόντων σας. Διατηρώντας τους καρπούς και τα κηπευτικά σας σε ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης, μπορείτε να επεκτείνετε τη διάρκεια ζωής τους και να απολαμβάνετε τη φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες των κηπευτικών προϊόντων, είναι σημαντικό να επιλέξετε τον κατάλληλο τύπο σάκου αποθήκευσης για κάθε προϊόν. Η HELLAGRO Α.Ε. μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε την κατάλληλη επιλογή, λαμβάνοντας υπόψη τις ανάγκες των προϊόντων σας και τις συνθήκες αποθήκευσης που επιθυμείτε να δημιουργήσετε.

Μέσα από μια ευρεία γκάμα σακιών υψηλής ποιότητας και αντοχής μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με τις ανάγκες σας:

Σακιά Γιούτας

Για τη συσκευασία ελαιοκάρπου, πατάτας, σπόρων, ξηρών καρπών και οσπρίων, ιδανικά είναι τα Σακιά Γιούτας, τα οποία είναι κατασκευασμένα από το φυτικό προϊόν γιούτα. Τα Σακιά Γιούτας προσφέρουν μια φυσική εναλλακτική λύση στις συμβατικές πλαστικές συσκευασίες.

Επιλέγοντας τα Σακιά Γιούτας για τη συσκευασία των προϊόντων σας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι παρέχετε μια φυσική, ανθεκτική και βιώσιμη λύση που διατηρεί την ποιότητα και ακεραιότητα των προϊόντων σας. Η μαλακή επιφάνεια της γιούτας προστατεύει τα αποθηκευμένα προϊόντα από τυχόν τραυματισμούς και ζημιές κατά τη διάρκεια της μεταφοράς και της αποθήκευσης. Στο επάνω μέρος είναι στριφωμένα για να μπορούν να ράβονται ευκολότερα και να επαναχρησιμοποιούνται. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά, μειώνοντας το απορρίμματα και την ανάγκη για νέες συσκευασίες, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Υφαντά Σακιά Πολυπροπυλενίου Γκρι Με Κόκκινες Ρίγες – RED3

Εξαιρετική επιλογή για την αποθήκευση και μεταφορά του ελαιοκάρπου, αλλά και άλλων νωπών και ξηρών καρπών είναι τα Υφαντά Σακιά Πολυπροπυλενίου Γκρι Με Κόκκινες Ρίγες – RED3 , τα οποία είναι στριφωμένα στο επάνω μέρος, ώστε να μπορούν να γεμίζονται, να κλείνονται ή να ράβονται ευκολότερα, εξασφαλίζοντας έτσι ευκολία στη χρήση. Παράγονται από καθαρή πρώτη ύλη πολυπροπυλενίου, η οποία διαμορφώνεται σε λωρίδες, ώστε η πλέξη του σακιού να είναι πυκνή, χαρακτηριστικό που το καθιστά υψηλής αντοχής. Η συγκεκριμένη πλέξη είναι πυκνότερη από τα υπόλοιπα υφαντά σακιά, προκειμένου να αντέχουν περισσότερο βάρος προϊόντος, είτε για βραχυχρόνια αποθήκευση, είτε για να μεταφέρονται με ασφάλεια από το χωράφι μέχρι το ελαιοτριβείο.

Διχτυωτά Σακιά VERREΤ

Τα Διχτυωτά Σακιά VERREΤ χαρακτηρίζονται για την εξαιρετική τους αντοχή, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και πολύ πρακτικά στη χρήση. Είναι κατάλληλα για ελιές, τόσο συμβατικής, όσο και βιολογικής γεωργίας. Απευθύνονται κατά κύριο λόγο στον παραγωγό ελαιοκάρπου για τη συσκευασία, μεταφορά και αποθήκευση του καρπού από το χωράφι στο ελαιοτριβείο. Είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας (HDPE), με ενισχυμένη πλέξη με διασταυρούμενες ίνες, ώστε να αντέχουν αποτελεσματικά το βάρος του αποθηκευμένου προϊόντος.

Υφαντά Σακιά Πολυπροπυλενίου

Τα Υφαντά Σακιά Πολυπροπυλενίου είναι τα κοινά πλαστικά σακιά, ιδανικά για την αποθήκευση και μεταφορά πολλών προϊόντων, όπως ζωοτροφών, φυραμάτων, πατατών, καθώς και βιομηχανικών υλικών. Το άνοιγμά τους μπορεί να είναι αστρίφωτο με ίσιο κόψιμο ή οδοντωτό, στριφωμένο ή να έχουν βαλβίδα πλήρωσης. Είναι διαθέσιμα κατά κύριο λόγο σε λευκό χρώμα, καθώς και σε άλλα χρώματα, όπως μπλε, πράσινο κίτρινο ή πορτοκαλί -κατόπιν παραγγελίας, ενώ μπορεί να διαθέτουν λαμινάρισμα, το οποίο περιορίζει την απώλεια συσκευαζόμενου υλικού σε περίπτωση που είναι λεπτόκοκκο.

Τα Διάφανα Σακιά με κίτρινες ρίγες και τρύπες είναι ιδανικά για συσκευασία πατατών. Χαρακτηρίζονται από τη μεγάλη διαφάνεια και συμβάλλουν στην παρουσίαση του προϊόντος με διαύγεια, ώστε ο αγοραστής να είναι σίγουρος για την ποιότητα του. Διαθέτουν τρύπες σε κάθε πλευρά, ώστε να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας και να διατηρούνται οι πατάτες για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα χωρίς να αλλοιώνονται.

Διχτυωτά Σακιά με κορδόνι

Τα Διχτυωτά Σακιά με κορδόνι της HELLAGRO αποτελούν την πλέον εύκολη και ασφαλή συσκευασία φρέσκων κηπευτικών. Σάκοι με ενσωματωμένο κορδόνι υψηλής αντοχής, το όποιο καθιστά τη συσκευασία πολύ πρακτική.

Διχτυωτά Σακιά με ούγια

Τα Διχτυωτά Σακιά με ούγια διαθέτουν την πιο ενισχυμένη ούγια της αγοράς στο άνω άκρο. Χρησιμοποιούνται για τη συσκευασία πατάτας, κρεμμυδιού, καθώς και άλλων κηπευτικών.

Διχτυωτά Σακιά σε ρολό

Τα Διχτυωτά Σακιά σε ρολό είναι ενωμένα μεταξύ τους και απευθύνονται κυρίως σε μεγάλα συσκευαστήρια, τα οποία διαθέτουν αυτόματες μηχανές συσκευασίας.

Διαβάστε περισσότερα για τα σακιά αποθήκευσης και μεταφοράς της HELLAGRO Α.Ε. στο https://www.hellagro.gr/product-category/proionta-ana-klado/syskeuasia-trofimon/sakoi-gia-trofima/

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img