spot_img
spot_img

Οι χορηγοί του Διεθνούς Συνεδρίου Μήλου

Το Διεθνές Συνέδριο Μήλου που θα λάβει χώρα στις 12/5 στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Freskon στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιείται με την υποστήριξη σημαντικών χορηγών.

Οι χορηγοί σε ένα Συνέδριο είναι πρώτιστης σημασίας γιατί πολύ απλά χωρίς αυτούς δεν θα ήταν εφικτό να διεξαχθεί το Συνέδριο. Το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε στο άκουσμα της είδησης από τις εταιρείες του χώρου για το Διεθνές Συνέδριο Μήλου ήταν έντονο, γεγονός που δικαιώνει την απόφασή μας για την επιλογή του συγκεκριμένου προϊόντος ως πρωταγωνιστή. Σας παρουσιάζουμε τους χορηγούς του Διεθνούς Συνεδρίου Μήλου, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά που μας τιμούν με τη συμμετοχή τους.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ

ΖΑGORIN

Τα μήλα Zagorin καλλιεργούνται από τον Α.Σ. Ζαγοράς Πηλίου. Ο αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς είναι από τους αρχαιότερους συνεταιρισμούς, αφού ιδρύθηκε το 1916 από 199 Ζαγοριανούς. Το 1985 ο Συνεταιρισμός μπαίνει σε νεα φάση δράσης οργανωμένης εμπορικής επιχείρησης. Το εμπορικό σήμα κατοχυρώνεται και κάθε αυθεντικό μήλο Zagorin φέρει το αυτοκόλλητο που το κάνει ξεχωριστό. Το 1996 έρχεται η αναγνώριση με την ετικέτα “Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης” από την Ευρωπαϊκή Ένωση και τα μήλα Zagorin ταξιδεύουν σε όλον τον κόσμο και κατακτούν τις διεθνείς αγορές 100 χρόνια συνεχούς παραγωγής και παρουσίας στον αγροτικό τομέα!

O Aγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς παράγει μήλα ελεγμένα, υψηλής ποιότητας, εγγυημένα και με προστατευμένη ονομασία προέλευσης. Η διάκριση αυτή πιστοποιεί ότι το μήλο Ζαγορίν είναι προϊόν υψηλών προδιαγραφών. Με τη μέθοδο της “Ολοκληρωμένης Παραγωγής” το μήλο Zagorin είναι πεντακάθαρο, υγιεινό, για αυτό το εμπιστεύονται στην Ελλάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο.

EMPHYTON

Η Emphyton, δραστηριοποιείται στον τομέα των γεωργικών καλλιεργειών και προϊόντων έχοντας έναν ρόλο μοναδικό, πρωτοποριακό και ιδιαίτερο. Γνωρίζοντας να δημιουργεί, στοχεύει στην ποιοτική εξυπηρέτηση των αγροτών της και βρισκόμενη πάντα δίπλα τους με προτάσεις και λύσεις στον αγρό που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της παραγωγής τους. Όμιλος Emphyton γιατί η γη…είναι ελπίδα.

ΚΙΚU-ASEPOP VELVENTOU

Ο ΑΣΕΠΟΠ Βελβεντού ανανέωσε για ακόμα τρία χρόνια τη συνεργασία του με την εταιρεία KIKU με σκοπό να φτάσουν στον καταναλωτή και να του εξηγήσουν ότι τα μήλα KIKU είναι τρόπος ζωής, ότι το να τρως μήλο είναι cool και sexy. Έμφαση δίνεται στο να φυτέψουν οι παραγωγοί τον καλύτερο κλώνο, τον Fubrax, που προσφέρει ικανοποιήση με το χρώμα και την ποιότητα του, ενώ το πολύμφορφο branding construction του μήλου αναδεικνύεται μέσα από σειρά προωθητικών δράσεων στην Ελλάδα. Σύντομα πολλά περισσότερα από αυτήν την λαμπρή συνεργασία!

ΧΟΡΗΓΟΙ

VITRO HELLAS

Η VITRO HELLAS ιδρύθηκε το 1986 με έδρα το Νησέλι Αλεξάνδρειας στην Ημαθία και δραστηριοποιείται στην παραγωγή, έρευνα και διάθεση φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού υψηλής ποιότητας.

Αποστολή της εταιρίας αποτελεί η παραγωγή και διακίνηση άριστης ποιότητας φυτικού υλικού μέσα από την παρακολούθηση των νέων τάσεων στον αγροτικό τομέα και τη διεύρυνση των συνεργασιών και των ερευνητικών δραστηριοτήτων, με σκοπό την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών, προϊόντων και αγορών.

Για την επίτευξη της αποστολής της, η VITRO HELLAS βασίζεται στα πλεονεκτήματα που προσδίδουν στα προϊόντα της, η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή, καθώς και οι συνθήκες παραγωγής τους. Οι τεχνικές ιστοκαλλιέργειας χαρακτηρίζονται από τις πλήρως ασηπτικές συνθήκες διαχείρισης του φυτικού υλικού που σε συνδυασμό με την οργάνωση του αντίστοιχου εργαστηρίου και των θερμοκηπιακών και φυτωριακών εγκαταστάσεων, προσδίδουν στα παραγόμενα προϊόντα.

GRINN

Τα φυτώρια GRINN με έδρα τη Νάουσα της Ημαθίας αποτελούν τον κομιστή στην Ελλάδα των καινοτομιών στην ποικιλιακή ανανέωση. Με συνεργασίες με σημαντικές ευρωπαϊκές εταιρείες και ιδρύματα τα φυτώρια GRINN παρέχουν στους συνεργάτες τους την κατάλληλη επιστημονική υποστήριξη για την ανάπτυξη των καλλιεργειών τους. Άλλωστε τα φυτώρια GRINN συμβάλλοντας στη γενικότερη ανάπτυξη των καλλιεργητικών ζητημάτων της χώρας μας έχουν συνδιοργανώσει και σημαντικές ενημερωτικές ημερίδες πάνω σε θέματα νέων ποικιλιών, αλλά και νέων μεθόδων καλλιέργειας.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

MEGA COOL

Η MC, μία εταιρεία με πολυετή εμπειρία στον χώρο της επαγγελματικής ψύξης, εγγυάται λύσεις προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις του σύγχρονου επαγγελματία. Με συνεχώς αυξανόμενο κύκλο εργασιών, η MC ήρθε στην Ελληνική αγορά το 2012 και άλλαξε τα δεδομένα στην επαγγελματική ψύξη. Ο επαγγελματίας έχει πλέον τον δικό του άνθρωπο, με άμεσες λύσεις για ότι και εάν χρειαστεί, γρήγορα και αξιόπιστα. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό στο δυναμικό μας και σύμμαχο τις πιο σύγχρονες μεθόδους η εργασία μας γίνεται διασκέδαση. Οι υπηρεσίες μας εκτείνονται σε όλους τους τομείς της βιομηχανικής ψύξης. Μαζί θα βρούμε τις καταλληλότερες λύσεις σε όλα σας τα σχέδια. Η εμπιστοσύνη και η ικανοποίηση σας είναι προτεραιότητα για εμάς. Στην MC, φιλοσοφία μας είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες…γιατί οι Mega απαιτήσεις θέλουν Cool ιδέες.

BASF

Ως αξιόπιστος συνεργάτης, η BASF διαθέτει στην Ελληνική αγορά καθιερωμένα και καινοτόμα μυκητοκτόνα, ζιζανιοκτόνα, εντομοκτόνα και ρυθμιστές ανάπτυξης στον τομέα της γεωργίας και της προστασίας των καλλιεργειών. Τα τελευταία χρόνια, πρόσθεσε στο ισχυρό χαρτοφυλάκιο του τμήματος Agricultural Solutions και μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων σπόρων

Οι ολοκληρωμένες και συνδυαστικές λύσεις, που προσφέρει πλέον η BASF στον Έλληνα παραγωγό, καλύπτουν τις ανάγκες του, από το σπόρο έως τη συγκομιδή και βοηθούν στην αύξηση της απόδοσης και στη βελτίωση της ποιότητας των παραγόμενων προϊόντων, προκειμένου να βελτιστοποιηθεί η γεωργική παραγωγή και να βελτιωθεί η αποδοτικότητα της επιχείρησής του.

BAYER

Η BAYER στη δύναμη της ανθρώπινης δημιουργικότητας, που διαμόρφωσε μία από τις πρώτες εφευρέσεις της ανθρωπότητας: τη γεωργία. Παρέχει στους παραγωγούςπροηγμένα εργαλεία και λύσεις για να επιτύχουν μια καλύτερη συγκομιδή χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, γη και ενέργεια και να διασφαλίσουμε ότι παράγουμε επαρκή ποσότητα τροφής χωρίς να εξαντλούμε τον πλανήτη.

Στόχος είναι να είναι δυνατή η παραγωγή επαρκών ποσοτήτων τροφίμων, ζωοτροφών, φυτικών ινών και ανανεώσιμων πρώτων υλών για τον αυξανόμενο παγκόσμιο πληθυσμό, μέσα από την περιορισμένη διαθέσιμη γη. Αυτή είναι η αποστολή του Τομέα Επιστήμης Γεωργίας, την οποία προσπαθούμε να επιτύχουμε με τα προϊόντα φυτοπροστασίας, τους σπόρους τις ψηφιακές εφαρμογές και τις υπηρεσίες που διαθέτουμε στους παραγωγούς σε όλο του κόσμου.

MSC

Η ναυτιλιακή εταιρεία MSC εστιάζει στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών για τους πελάτες της και είναι πάντα διαθέσιμη να τους βοηθήσει με τις ιδιαίτερες ανάγκες τους και να τους προσφέρει μια ενιαία λύση για το επόμενο αίτημα αποστολής σας. Χτίζει μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες της επειδή μοιράζεται το πάθος τους για τη μεταφορά φορτίου με ασφάλεια, αποτελεσματικότητα και βιώσιμη ανάπτυξη για όλο τον κόσμο.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img