spot_img
spot_img

Με επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του ΣΕΚΛΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του Συνδέσμου Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών, σε μεγάλη αίθουσα εκδηλώσεων. Μέλη, συνεργάτες και φίλοι του ΣΕΚΛΑ, πλήθος κόσμου αλλά και εκλεκτοί καλεσμένοι έδωσαν δυναμικό παρών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του προέδρου του ΣΕΚΛΑ, κ. Νίκου Καλόγρη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα προς όλους. «Οι επιχειρήσεις μας στηρίζουν την ελληνική οικονομία και πρέπει όλοι να αντιληφθούμε πόσο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουμε. Ένας ρόλος εξόχως σημαντικός, αλλά και διττός. Αφενός έχουμε αναλάβει το σημαντικό έργο της ομαλής τροφοδοσίας της αγοράς με φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Αφετέρου στηρίζουμε αυτό το νευραλγικό κομμάτι της εγχώριας οικονομίας, τον τουρισμό μας» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαστε όλοι μαζί. Το ΔΣ του ΣΕΚΛΑ εργάζεται συστηματικά για να επιλυθούν όσα ζητήματα μας απασχολούν» ήταν η κατακλείδα της ομιλίας του κ. Καλόγρη. Με συντονιστή το δημοσιογράφο, Νίκο Υποφάντη, ο πρόεδρος και τα μέλη του ΣΕΚΛΑ έκοψαν την καθιερωμένη πίτα. Ακολούθησαν τιμητικές βραβεύσεις από το ΔΣ προς ανθρώπους, οι οποίοι με τη στάση τους ή από τη δική τους θέση συνέδραμαν και συνδράμουν στη θωράκιση και εξέλιξη του ΣΕΚΛΑ.

Η πρώτη τιμητική βράβευση από το ΔΣ του ΣΕΚΛΑ ήταν προς τον πρόεδρο ΕΒΕΠ, Βασίλη Κορκίδη. «Είναι τιμή μου να βραβεύομαι από το ΣΕΚΛΑ, τη μεγαλύτερη επιχειρηματική συστάδα στα τρόφιμα, με 400 και πλέον επιχειρήσεις. Ως Πειραιώτης, εκτιμώ ότι o Ρέντηw είναι η κατάλληλη θέση για την αγορά μας, η οποία βελτιώνεται και αναπτύσσεται. Η οικονομική και κοινωνική γεωγραφία της περιοχής είναι ιδανική» ανέφερε ο κ. Κορκίδης. Ο πρόεδρος του ΕΕΑ, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, αφού παρέλαβε την τιμητική του πλακέτα, ευχήθηκε η ελληνική λαχαναγορά να γίνει εφάμιλλη των ευρωπαϊκών ενώ επιβεβαίωσε τη στήριξη του ΕΕΑ προς το ΣΕΚΛΑ και μετέφερε τις ευχές του προέδρου ΠΟΣΠΛΑ, Δημήτρη Μουλιάτου. Ο πρόεδρος Καταστηματαρχών Εστίασης και Συναφών Αττικής, Γιάννης Δαβερώνης, αναφέρθηκε στον κοινό αγώνα των ανθρώπων της αγοράς και της εστίασης, με στόχο την εμπιστοσύνη πελατών και καταναλωτών αλλά και την ανάπτυξη του τουρισμού. Ο διοικητής ΑΤ Ρέντη, Αργύρης Βασιλόπουλος,  ευχαρίστησε για την τιμή και αφιέρωσε το κομμάτι της πίτας που του αναλογεί σε όλους τους πεσόντες astynomiko;yw εν ώρα υπηρεσίας. Ο βουλευτής ΝΔ Πειραιώς, Κώστας Κατσαφάδος, επιβεβαίωσε τη στήριξη του στο ΣΕΚΛΑ και ευχήθηκε μία δημιουργική χρονιά ενώ ο καθηγητής Πανεπιστημίου Πειραιώς, Νίκος Φαραντούρης, αφού παρέλαβε τη πλακέτα του από το γραμματέα, Παναγιώτη Μιχελή, αναφέρθηκε στους νέους επιχειρηματίες, οι οποίοι συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση, και περισσότερο στις γυναίκες που τολμούν να επιχειρούν. Η αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής, Βίκυ Καβαλλάρη, δήλωσε ότι στηρίζει τον αγώνα των ανθρώπων του ΣΕΚΛΑ και θα συνδράμει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας και την εύρυθμη λειτουργία της αγοράς.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Βασίλης Σπανάκης, και ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς. Η βραδιά ολοκληρώθηκε μουσικά με τον Γιώργο Μαργαρίτη.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img