spot_img
spot_img

Καθ’ οδόν για Βερολίνο η αγγλική έκδοση του Περιοδικού Φρουτονέα

Πιο επίκαιρη και με περισσότερες συμμετοχές από κάθε άλλη χρονιά θα είναι η φετινή αγγλική έκδοση των «Φ/Ν», η οποία πρόκειται να διανεμηθεί δωρεάν στις 7-9 Φεβρουαρίου, στους επισκέπτες της Διεθνούς Έκθεσης Φρούτων και Λαχανικών Fruit Logistica, στο Βερολίνο.

Ολοκληρώθηκε η ετήσια, ειδική αγγλική έκδοση των Φ/Ν, που εκδίδεται πλέον φέτος για 17η συνεχή χρονιά και είναι περισσότερο ανανεωμένη από ποτέ! Η αγγλική ειδική έκδοση του περιοδικού μας, χαρίζει εξωστρέφεια στον ελληνικό κλάδο φρούτων και λαχανικών, προωθώντας τον με τον καλύτερο τρόπο στο εξωτερικό· κυρίως στη Διεθνή Έκθεση Fruit Logistica, αλλά και σε άλλες Διεθνείς Εκθέσεις, όπως η Freskon στη Θεσσαλονίκη και η Fruit Attraction στην Ισπανία.

Η έκδοση αυτή αποτελεί το συνδετικό κρίκο των ξένων εισαγωγέων και αλυσίδων Σ/Μ, με τους Έλληνες διακινητές, και περιλαμβάνει συνεντεύξεις επαγγελματιών του χώρου, προφίλ επιχειρήσεων με εξαγωγικό προσανατολισμό, στατιστικά στοιχεία για την ελληνική παραγωγή και τις εξαγωγές της χώρας μας. Επίσης, περιέχεται και ειδησεογραφία από τους παραγωγικούς τόπους στην Ελλάδα και από Έλληνες επαγγελματίες, έμπειρους γνώστες της παραγωγής και εμπορίας φρέσκων φρούτων και λαχανικών. Όλα αυτά, σε καλαίσθητες παρουσιάσεις, με το προσεγμένο μοτίβο που χρησιμοποιούμε και προσπαθούμε να ανανεώνουμε σε ετήσια βάση, με νέες γραφιστικές πινελιές.

Η διανομή

H φετινή έκδοση θα διανεμηθεί δωρεάν σε εκθέτες και επισκέπτες της Fruit Logistica, μέσα από τα περίπτερα των Ελλήνων εκθετών, ενώ θα έχει τη δική της θέση στο PRESS STAND της έκθεσης, μαζί με όλα τα άλλα διεθνή περιοδικά του κλάδου. Η παρουσία των ΦΡOYΤΟΝΕΩΝ σε αυτό το σταντ, προσδίδει αξιοπιστία και δυναμική στον ελληνικό τομέα φρέσκων φρούτων και λαχανικών, καθώς έτσι αυτός μπορεί και επικοινωνεί καλύτερα την ανάπτυξή του, η οποία είναι πράγματι εντυπωσιακή τις τελευταίες δεκαετίες.

Όμως, εκτός από την έντυπη έκδοση, όλες οι αγγλόφωνες εκδόσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά σε πάνω από 5.000 παραλήπτες από όλο τον κόσμο. Σε αυτήν τη μεγάλη βάση, συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων αγοραστές ευρωπαϊκών αλυσίδων, μεγάλα κανάλια διανομών, αλλά και εταιρείες από όλο τον κόσμο, που συμμετείχαν στην τελευταία Fruit Attraction και Fruit Logistica. Φυσικά, να σημειώσουμε εδώ ότι σε αυτήν τη βάση υπάρχουν και όλοι οι αγοραστές που κατά καιρούς συμμετείχαν στο FRESHCON MARKET.

H αγγλική έκδοση της Fruit Attraction!

Εκτός όμως από την αγγλική έκδοση που διανέμεται στη Fruit Logistica, το περιοδικό ΦΡΟΥΤΟΝΕΑ προχώρησε στην έκδοση ακόμα ενός αγγλόφωνου τεύχους, το οποίο είναι αφιερωμένο αποκλειστικά στο ακτινίδιο. Σε αυτό το ειδικό τεύχος, αξιόλογοι διακινητές -όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά από όλο τον κόσμο- καταθέτουν τις απόψεις τους για τη νέα σεζόν του ακτινιδίου, αλλά και τους προβληματισμούς τους για το μέλλον αυτού του δυναμικού προϊόντος, στο οποίο η χώρα μας έχει πρωτεύοντα ρόλο.

Το ειδικό αυτό τεύχος, που έκανε πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2023 στα πλαίσια της έκθεσης της Fruit Attraction, έτυχε ιδιαίτερα θερμής αποδοχής. Πλέον, προγραμματίστηκε να εκδίδεται κάθε χρόνο στις αρχές Οκτωβρίου, ώστε να μπορεί να διανέμεται στην έκθεση της Μαδρίτης, τη Fruit Attraction.

Οι συντελεστές της έκδοσης

Αυτές οι αγγλόφωνες εκδόσεις μας, όπως προαναφέραμε, διανέμονται δωρεάν στις διεθνείς εκθέσεις· τα μόνα έσοδα που έχουν για να μπορούν να εκδοθούν -αλλά και να διανεμηθούν- είναι οι διαφημίσεις των εταιρειών.

Πολλές από αυτές τις εταιρείες είναι χρόνια δίπλα μας, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι έχουν αντιληφθεί πως στο παγκόσμιο εμπόριο των φρέσκων φρούτων και λαχανικών, πρωταρχικό ρόλο διαδραματίζει η προέλευση των προϊόντων ενώ το όνομα της εταιρείας ακολουθεί. Τις εταιρείες αυτές που έχουν επωμιστεί το οικονομικό βάρος να διαφημίζουν τα «ελληνικά προϊόντα» μέσω των αγγλόφωνων εκδόσεών μας τις ευχαριστούμε, όλες μαζί αλλά και κάθε μία ξεχωριστά.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img