spot_img
spot_img

87η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων & Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στον τελικό καταναλωτή!

Τις πύλες της θα ανοίξει από τις 21 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, η 87η Διεθνής Έκθεση Τροφίμων και Αγροτικών Παραδοσιακών Προϊόντων με απευθείας πώληση στο κοινό, η οποία πραγματοποιείται στον Εκθεσιακό Οργανισμό του Βερολίνου. Αντιπρόσωπος της ελληνικής συμμετοχής είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Η «International Green Week Berlin», όπως ονομάζεται στα αγγλικά, λαμβάνει χώρα από το 1926 και είναι μία από τις λίγες εκθέσεις στη Γερμανία με απευθείας πώληση στο κοινό.

Το 2022 θα είναι μια ιδιαίτερη χρονιά για την Έκθεση, με τον CEO του Εκθεσιακού Οργανισμού, κ. Martin Ecknig, να δηλώνει χαρακτηριστικά: «Το 2022 ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Βερολίνου γιορτάζει την επέτειο των 200 χρόνων από την ίδρυσή του. Με την International Green Week, που αποτελεί το highlight για το κοινό, ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε αυτό το επετειακό έτος και να στείλουμε ένα σαφές μήνυμα ότι ο κλάδος των εμπορικών εκθέσεων βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης».

Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο

Η εταιρία-μέλος του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, K.L.Ni Promotion, διοργανώνει Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο με την υποστήριξη του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, επιθυμώντας να ανοίξει δρόμους εξωστρέφειας για ελληνικές επιχειρήσεις. Στην προηγούμενη διοργάνωση, η οποία για πρώτη φορά, στην 95η εμφάνισή της, διεξήχθη ψηφιακά, πάνω από 20.000 επισκέπτες εγγράφηκαν στην πλατφόρμα της έκθεσης και παρακολούθησαν όλες τις εξελίξεις στον κλάδο της αγροτικής οικονομίας και της βιομηχανίας τροφίμων. Από τη χώρα μας συμμετείχε η «Οινοποιητική Βοτσάς», το οινοποιείο της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βοτσάς από το Μέτσοβο.

Πιο συγκεκριμένα στο διήμερο, που διήρκεσε η έκθεση, δημιουργήθηκαν 100 ψηφιακά πάνελ και side events, τα οποία παρουσιάστηκαν σε 4 κανάλια live streaming, όπου έλαβαν μέρος εκπρόσωποι της κυβέρνησης, ιδρυμάτων και ενώσεων καθώς και εμπειρογνώμονες και συζήτησαν την ανάγκη στροφής προς μια πιο φιλική προς το κλίμα διατροφή και την αναζήτηση πιο βιώσιμων μεθόδων στη γεωργία. Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, η καλή μεταχείριση των ζώων, η προστασία του κλίματος και η υποβοήθηση των νεοσύστατων αγροτικών επιχειρήσεων είναι επίσης θέματα, που συζητήθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης.

Σημειώνεται ότι κάθε χρόνο στην International Green Week Berlin, που πραγματοποιείται δια ζώσης, πέραν του ικανοποιητικού όγκου πωλήσεων κατά τη διάρκεια της έκθεσης, οι εταιρίες έχουν επαφές με εισαγωγείς, διανομείς, εστιατόρια και αλυσίδες βιολογικών προϊόντων με σκοπό την επίτευξη συνεργασιών και εμπορικών συμφωνιών.

Παράλληλα με την International Green Week Berlin θα πραγματοποιηθεί η HIPPOLOGICA από τις 28 έως τις 30 Ιανουαρίου 2022, μια εκ των κορυφαίων εκδηλώσεων ιππασίας, στην αίθουσα 25 του Εκθεσιακού Κέντρου του Βερολίνου. Με τον τρόπο αυτό αποσκοπούν στην προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν περισσότεροι ενδιαφερόμενοι.

Ιστοσελίδα της έκθεσης: www.greenweek.de

Για περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση και τη συμμετοχή στο Ελληνικό Ομαδικό Περίπτερο αλλά και για κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή προπώλησης και 10% επιπλέον έκπτωση για τα μέλη, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο της Διεθνούς Έκθεσης Πράσινη Εβδομάδα στην Ελλάδα και την Κύπρο, Αθήνα, τηλ.: 210 64 19 037, Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 32 77 33 και στην ιστοσελίδα www.german-fairs.gr.

spot_img

Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

spot_img